Karadeniz Teknik Üniversitesi Öğrencilerinden Büyük Başarı!

Karadeniz Teknik Üniversitesi'nin yetenekli ve yenilikçi gençleri, Antalya’da 5-7 Eylül 2024 tarihleri arasında düzenlenen TEKNOFEST’te büyük bir zafer kazandı! Hangar Teknoloji ve AR-GE Takımı, “Hava Savunma Sistemleri” kategorisinde geliştirdikleri “Gök Kalkan Hava Savunma Sistemi” projesi ile birincilik ödülüne layık görüldü.

Takımda yer alan öğrencilerimiz; Ahmet Hakan ÇAKA, Furkan Musab AYBEK, Mevlüt Sefa ÖZTÜRK, Melih ŞAFAK, Semih Furkan DİNLER ve Abbas Talha POLAT’ı yürekten kutluyor, gelecekteki çalışmalarında da aynı azim ve başarıyı göstermelerini temenni ediyoruz.

Mühendislik Fakültesi olarak, öğrencilerimizin bu tür projelerde yer almasını teşvik etmeye ve onların yanında olmaya devam edeceğiz. Genç mühendislerimizin, teknolojik yenilikler ve Ar-Ge projelerinde öncü olma hedefiyle çıktıkları bu yolda onları desteklemekten gurur duyuyoruz.

09 Eylül 2024