Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü Beyaz Önlük Giyme Töreni

Bölümümüze yeni katılan 1. sınıf öğrencilerine yönelik önlük giyme töreni Fakültemiz Nazım Terzioğlu amfisinde 11 Ekim 2024 saat: 10.00'da  gerçekleştirildi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı sonrası açılış konuşmasını gerçekleştiren Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Nevzat BATAN öğrencilere bölüm hakkında bilgiler verdi, bölüm başkanının konuşmalarının ardından Fen Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Ahmet Hakan YILMAZ Fen Fakültesi’nin ve Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü'nün tarihi hakkında bilgi paylaşımında ve öğrencilerin öğrenim sürelerini verimli geçirmelerine yönelik tavsiyelerde bulundu.

Bölüm başkanımız ve Fen Fakültesi dekanının konuşmalarının ardından önlük giyme törenine geçildi. Öğrencilere beyaz önlükleri fakültemiz öğretim üyeleri tarafından giydirildi.

11 Ekim 2024