Oryantasyon Programımız Öğrencilerimizin Katılımı İle Gerçekleştirilmiştir

Bölümümüze yeni kayıt yaptıran öğrencilerimiz için oryantasyon programı düzenlendi. Programda  matematiğin gelişim süreci, bölümümüzde eğitim-öğretim ve araştırma yürütülen matematiksel alanlar ile müfredatımız konusunda Bölüm Başkanımız sayın  Prof. Dr. Erhan Coşkun'un sunumu ardından, Arş. Gör. Muhammet Civelek tarafından Öğrenci BYS sistemi ve KTÜ Mobil uygulamasının tanıtımı gerçekleştirilmiştir. Daha sonra   Arş. Gör. Kübra Karacair ve Arş. Gör. Sinem Güzel kardeşler refakatinde  Kütüphanemize topluca ziyaret gerçekleştirmişlerdir. Sayın Öğr. Gör. Zeki Kavanoz'un kütüphane tanıtımı ile program sona ermiştir.

Programda hazır bulunan tüm akademisyen ve öğrencilerimiz ile kütüphane tanıtımı için sayın Kavanoz'a  teşekkür eder, öğrencilerimize    verimli bir eğitim-öğretim süreci dileriz.

Matematik Bölüm Başkanlığı

26 Eylül 2024