haberler

Fakültemizin Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleşti.

Fakültemiz Dekanlık Toplantı Salonunda düzenlenen akademik kurul toplantısına; Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cemil Rakıcı, Üniversite Genel Sekreteri Prof. Dr. Bünyamin ER, Dekanımız Prof. Dr. Atila Doğan, Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Tülay İlhan NAS ile akademik personellerimiz katıldı.
Fakültemizin mevcut durumu ve 2023 yılı akademik ve idari faaliyetleri hakkında Dekan yardımcımız Doç. Dr. Abdullah Uzun bir sunum gerçekleştirdi. 
Dekanımız Prof. Dr. Atila Doğan yapmış olduğu konuşmada yeni dönemde Fakültemizde yapılması planlanan akademik ve idari faaliyetleri anlattı ve fakültemiz ihtiyaçlarından bahsetti.
Törende Ulusal bir akreditasyon kurumu olan Star Sosyal Beşeri ve Temel Bilimler Akreditasyon ve Rating Derneği tarafından yapılan değerlendirmeler sonucunda akredite olan Fakültemizin İktisat (Türkçe), İşletme (Türkçe) ve Yönetim Bilişim Sistemleri (Türkçe) lisans programlarına akreditasyon sertifikası takdim edildi.
Tören akademik çalışmalarıyla çeşitli kategorilerde başarı gösteren personelimize teşekkür belgesi takdimi ile devam etti.
Akademik Kurul Toplantısı, Fakültemiz akademik personelinin görüş, öneri ve katkılarının alınması ile sona erdi.


01 Temmuz 2024