haberler

"Closing Remarks: A Student-Instructor Oriented Event" Etkinliği Düzenlendi

28.05.2024 tarihinde KTÜ Edebiyat Fakültesi İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümünde "Closing Remarks: A Student-Instructor Oriented Event" etkinliği düzenlendi.

Etkinlik, KTÜ Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof.Dr. M.Alaaddin YALÇINKAYA'nın günün anlam ve önemini anlatan konuşması ile başladı, daha sonrasında ise KTÜ İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü başkanı Prof. Dr. M. Naci KAYAOĞLU'nun açılış konuşması ile devam etti. Ardından ise bölümümüzce tüm Türkiye çapında düzenlenen "All Children Are Innocent" isimli şiir yarışmasının, içlerinde Filistin'li bir öğrencinin de olduğu kazananları ilan edildi. İlk üç ve mansiyon ödülü kazanan yarışmacıların şiirleri okundu.

Bölüm öğretim üyelerinin konuşmalarından sonra mikrofon, "What does KTUDELL mean to you?" sorusunun yöneltildiği video röportajı ile bölümümüz öğrencilerine çevrildi. Etkinliğin devamında, KTÜ İngiliz Dili ve Edebiyatı öğrencileri şiir ve şarkı gibi farklı gösteriler ile etkinliğe katılımda bulundular.

Katılım gösteren herkese teşekkür ederiz. 


Etkinliğimiz ile ilgili paylaşılan haberlere aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz:
https://www.gunebakis.com.tr/haber/20322479/trabzonda-tum-cocuklar-masumdur-siir-yarismasinda-kazanan-belli-oldu

https://www.gunebakis.com.tr/haber/20312432/ktu-gazzeli-cocuklara-siir-yazan-ogrenciler-icin-toren-duzenleniyor?fbclid=PAZXh0bgNhZW0CMTEAAaa7d_-6yorOyKVCYayiAcvvkEA4ja9LIy3L_-9qbCreqeWgEj9540OgMWs_aem_AbWfS51bkAy4pi4jAl87sNRymoYAZsrB_G0WeGG1xIH60AvkBlYgSsorLL_4BMvVDH40FGswZRxzbTTozUv0rymP

https://www.kuzeyekspres.com.tr/haber/20322136/trabzonda-tum-cocuklar-masumdur-siir-yarismasi-sona-erdi


29 Mayıs 2024