Karadeniz Teknik Üniversitesi İle Saveetha Institute of Medical and Technical Science Arasında İşbirliği Toplantısı

Karadeniz Teknik Üniversitesi ile Hindistan'ın Saveetha Institute of Medical and Technical Science enstitüsü arasında 2024 yılının ilk yarısında imzalanan iyi niyet anlaşması gereği işbirliği alanlarının görüşüldüğü ilk toplantı gerçekleştirildi. Saveetha Üniversitesini temsilen Oral Biyoloji Departmanı Başkanı ve Dış İlişkilerden Sorumlu Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Ramya Ramadoss katılırken, Karadeniz Teknik Üniversitesini temsilen METAM Müdürü Doç. Dr. Mustafa Aslan ve Uluslararasılaşma Koordinatörlüğünden Dr. Öğretim Üyesi Yücel Bulut katıldı. Uluslararasılaşma Birimi Koordinatörlüğünde gerçekleşen toplantıda, geleceğe dönük muhtemel projelerin değerlendirilip karşılıklı akademisyen ve öğrenci değişimlerinin teşvik edilmesi hususlarında görüş birliğine varıldı.

15 Temmuz 2024