haberler

Mimarlık Fakültesinin 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı 57. Dönem Mezuniyet Töreni Gerçekleştirildi.

Mimarlık Fakültesinin 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı 57. Dönem Mezuniyet Töreni, 27.06.2024 tarihinde 09.00-12.00 saatleri arasında, KTÜ Atatürk Kültür Merkezi büyük salonda gerçekleştirildi.

Mimarlık Fakültesi mezuniyet törenine; TMMOB Mimarlar Odası Trabzon Şube Başkanı, Sayın Prof. Dr. Serbülent VURAL, İç Mimarlar Odası Trabzon Şube Başkanı Sayın Muhittin İNCE, Şehir Plancıları Odası Trabzon Şube Başkanlığından Sayın Aleyna ÖKSÜZ, akademik ve idari personellerimiz ve kıymetli veliler katılım sağladı.

Mezuniyet töreninde, üniversitemiz Rektörü Sayın Prof. Dr. Hamdullah ÇUVALCI ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Cenap SANCAR’ın açılış konuşmaları ardından Mimarlık Fakültesinde dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Törenimiz daha sonra, 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı Fakülte Birincisi Emre CEYHAN’ın mezuniyet konuşması ile devam etti. Fakültemiz Bölümlerinde dereceye giren öğrencilere ödüllerini Bölüm yöneticileri verirken, mezun öğrencilere mezuniyet belgeleri, ilgili bölüm öğretim üyeleri tarafından takdim edildi. Bölüm birincilerinin de konuşmalarına yer verilen tören programında ayrıca, “Bitirme Projesi” dalında ödüle layık görülen proje sahiplerine, ilgili oda başkanları tarafından ödülleri takdim edildi.

Törenimiz, Mimarlık Fakültesi Öğretim Üyesi Sayın Doç. Dr. Ayhan KARADAYI tarafından öğrencilere yaptırılan Mezuniyet Andı ve kep atma seremonisi ile tamamlandı. Mezun olan öğrencilerimizi tebrik eder, bundan sonraki yaşantılarında sağlık, başarı ve mutluluklar dileriz.

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılında dereceye giren ve ödül alan öğrencilerimiz:

  • Fakülte Birincisi, Emre CEYHAN (İç Mimarlık Bölümü)
  • Fakülte İkincisi, Kübra Buse BAŞOĞLU (Mimarlık Bölümü)
  • Fakülte Üçüncüsü, Doğa İHTİYAR (Mimarlık Bölümü)
  • Erdem AKSOY Diploma Projesi Başarı Ödülü, Rabia AKTAŞ (Mimarlık Bölümü)
  • Prof. Dr. Kutsal ÖZTÜRK Bitirme Çalışması Ödülü, Tahir Can ÇAKIR (İç Mimarlık Bölümü)
  • Prof. Dr. Saliha AYDEMİR Bitirme Projesi Ödülü, Buğrahan ÖZKAN (Şehir ve Bölge Planlama Bölümü)

Mezuniyet törenimizin gerçekleştirilmesindeki katkılarından dolayı tüm akademik ve idari personelimize teşekkürlerimizi sunarız.

 

 


28 Haziran 2024