8. KTÜ ve Meslek Tanıtım Fuarı

Trabzon ve çevre illerde eğitim gören ortaokul ve lise öğrencilerinin, yükseköğretime geçiş aşamasında hedefledikleri meslekler ve bölümler hakkında daha fazla bilgi edinmelerini sağlamak amacıyla 22-23 Mayıs 2024 tarihlerinde üniversitemizde “8. KTÜ ve Meslek Tanıtım Fuarı” gerçekleştirildi.

Üniversitemizin ve Fakültemizin tüm bölümlerinde verilen eğitimlerin somut çıktıları olan ürünler ile donatılan tanıtım stantlarında öğrencilere, meslekler hakkında kapsamlı sunumlar yapıldı. Fizik Bölümü olarak biz de ilgi çeken gösteri ve deneylerimizin yanında öğrencilerimizin merak ettiklerini onlarla konuşma fırsatı bulduk.

İlgilerinden dolayı hepsine teşekkür eder, eğitim hayatlarında başarılar dileriz.

29 Mayıs 2024