haberler

Mezuniyet Törenimiz Büyük Bir Coşkuyla Kutlandı!

Fakültemizin 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı mezuniyet töreni Üniversitemiz Atatürk Kültür Merkezi’nde 25.06.2024 tarihinde gerçekleşti.

Mezuniyet törenimize Üniversitemiz Rektörü Sayın Prof. Dr. Hamdullah ÇUVALCI ile çok sayıda davetli katıldı.

Törende, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Biyoloji Bölümü öğretim üyelerimizden Prof. Dr. İsmail DEMİR’in müzik dinletisi ile devam edildi.

Üniversitemiz Rektörü Sayın Prof. Dr. Hamdullah ÇUVALCI ve Dekan Vekilimiz Prof. Dr. Ahmet Hakan YILMAZ konuşmalarını gerçekleştirdi.

 

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı mezunları arasında dereceye giren öğrenciler;

  • Birinci; Edanur AYHAN (Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü)
  • İkinci; Melike BİRİNCİ (Kimya Bölümü)
  • Üçüncü; Emir KARAYAĞIZ (İstatistik ve Bilgisayar Bilimleri Bölümü) oldu.

Fakültemiz birincisi Edanur AYHAN mezunlar adına konuşma gerçekleştirerek duygu ve düşüncelerini dile getirdi.

Üniversitemiz Halk Oyunları ekibinin gösterisi ile devam eden mezuniyet programımız, Fakülte ve bölüm bazında dereceye giren öğrencilere plaket ve çeşitli hediyelerin takdimi, mezuniyet andı ve kep atma merasimi ile son buldu.

Mezun olan ve dereceye giren sevgili öğrencilerimizi tebrik eder, bundan sonraki hayatlarında başarı ve mutluluk dileriz.

Mezuniyet törenimize sponsor olarak katılan ve desteklerini bizden esirgemeyen Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve İş İnsanı İsmail AKSU ile mezuniyet törenimizin gerçekleştirilmesindeki katkılarından dolayı akademik ve idari personelimize teşekkürlerimizi sunarız.


26 Haziran 2024