etkinlikler

Eylül

Ekim

Aramıza yeni katılan tüm öğrencilerimizi Fen Fakültesi Oryantasyon Günlerine bekliyoruz!

Üniversitemizin ön lisans ve lisans programlarına yerleşen öğrenciler için Kurumsal YouTube kanalından 30 Eylül 2024 tarihi, saat 10.00'da canlı yayınlanacak olan 2024- 2025 Eğitim Öğretim Yılı Oryantasyon Programı ile  üniversitenin işleyişi, akademinin dışında faaliyet gösteren birimleri, yerleşkeler ve siz değerli öğrencilerimizin faydalanabileceği alanlar ile ilgili bilgiler paylaşılacaktır.

Fakültemiz bölümlerine yeni kayıt yaptıran öğrencilerimiz ile ise; tanışmak, eğitim hayatları süresince ihtiyaç duyacakları bilgileri aktarmak, Fakültemiz hakkında bilgilendirme yapmak amacıyla Fakültemiz bölümlerinin düzenlediği Oryantasyon Programına siz değerli öğrencilerimizi bekliyoruz.

Biz birlikte büyüyen bir aileyiz.

Fen Fakültesi