duyurular

Lisansüstü Ders Ekleme ve Çıkarma

Harita Mühendisliği Anabilim Dalı

Değerli Lisansüstü Öğrencimiz,

Anabilim Dallarımızda açılan aktif yarıyıl derslerimize ilişkin ders programları, ders yazılımları başlangıcından 10 gün önce enstitü web sayfamız üzerinden ilan edilmiş olduğundan, tarafınızdan seçilerek yazılım yapılan derslere ilişkin “ders günü ve saati çakışması” şeklindeki mazeretlere ilişkin sonradan yapılacak ders değişiklik talepleri uygun görülmemektedir. Lütfen aldığınız derslerin programlarını Enstitü Web Sayfası “Anabilim Dalları” kısmından inceleyerek, çakışma durumu söz konusu olan derslerinizi, ekleme/çıkarma için son gün olan bugün (24 Eylül 2024) saat 23.59’a kadar değiştiriniz. Dilekçe ile sonradan yapılacak başvuruların olumsuz sonuçlanacağını hatırlatır, başarılı bir ders yılı dileriz.

Karadeniz Teknik Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü