2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Fakülte Oryantasyon Toplantısı

2024-2025 Güz Yarıyılı itibarıyla fakültemize kayıt olan tüm 1. sınıf öğrencileri için 30 Eylül 2024 Pazartesi günü saat 10.00'da SDBF Ayşe Saime Mürtezaoğlu Konferans Salonu'nda oryantasyon toplantısı düzenlenmiştir. Toplantıda, Sürmene Deniz Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Muzaffer Feyzioğlu, fakülte hakkında kapsamlı bilgilendirmelerde bulunmuş; ardından Balıkçılık Teknolojisi Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Erol Çapkın, Gemi İnşaatı ve Gemi Makineleri Mühendisliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Emre Peşman, Gemi Makineleri İşletme Mühendisliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Hasan Ölmez ve Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği Bölüm Başkanı adına bölümün öğretim üyesi Prof. Dr. Sercan Erol, konuşma yapmışlardır.

02 Ekim 2024