Kariyer Gelişimde Yeni Bir Başlangıç: Yetenek Havuzu+

Üniversitemiz idari insan kaynağının kariyer gelişimini önceleyerek üç farklı kariyer yolu oluşturmaktadır. Birincisi "Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavı" ile sistematik bir şekilde yürütülen ağ kariyer yoludur. İkincisi KTÜ Memur Akademisi çatısı altında yürütülen "Yetenek Havuzu" ile eğitim ve gelişim faaliyetleriyle donatılmış kurum içi kariyer yoludur. Son olarak "Yetenek Havuzu+" ile kadroya özgü geliştirme faaliyetlerini içeren yönetici istihdamını önceleyen kariyer yoludur.

Bu kapsamda Üniversitemiz Tıp Fakültesi, Fakülte Sekreterliği yönetici seçimi için Yetenek HavuzuProgramı yazılı sınavı 01.07.2024 tarihinde  saat 09.15' de Mühendislik Fakültesi Makina Mühendisliği Bölümünde tek oturum olarak gerçekleştirildi. 5 ayrı kategori ve  23 farklı konu başlığından oluşan 80 soruluk yazılı sınav için aday personele 120 dakika süre verilmiştir. Adaylar Sınava Giriş Belgeleri ile sınav salonlarına alınarak süreç pro-aktif bir şekilde yönetilmiş ve tamamlanmıştır.

02 Temmuz 2024