duyurular

Ekim

Akademik Kadro Talep Süreci Eğitimi

Memur Akademisi

Üniversitemiz Bilgi İşlem Daire Başkanlığı tarafından yazılan ve geliştirilen ''Akademik Kadro Talep Sistemi'' hayata geçirildi. KTÜ Bilgi Yönetim Sistemi'ne yeni modül olarak eklenen yeni sistem aracılığıyla akademik personel kadro taleplerini Fakülte, Enstitü, Meslek Yüksekokulu ve Yüksekokul yöneticileri (Dekan/Müdür/ABD Başkanı/Bölüm Başkanı) başta olmak üzere kadro talep sürecindeki diğer ilgili yönetici personel elektronik ortamda yapabilecektir.

Geliştirilen bu yeni sistemin ilk uygulaması öncesinde sistemin tanıtımı KTÜ Memur Akademisi çatısı altında Bilgi İşlem Daire Başkanlığı personeli Öğr. Gör. Fatih Ayan'ın sunumuyla; 02.10.2024 tarihinde saat 14.00'te Microsoft Teams uygulaması aracılığıyla çevrim içi olarak gerçekleştirilecektir. İlgili eğitime Fakülte, Enstitü, Meslek Yüksekokulu ve Yüksekokul yöneticileri (Dekan/Müdür/ABD Başkanı/Bölüm Başkanı) başta olmak üzere kadro talep sürecindeki diğer ilgili yönetici personel davetlidir.

Tanıtım eğitimine katılmak için buraya tıklayınız.

Eğitime katılamamanız durumunda çevrim içi eğitim KTÜ Uzaktan Eğitim Sistemi'ne kaydedilecek olup eğitimin linki KTÜ Mobil uygulaması aracılığıyla sizlerle paylaşılacaktır.

Keyifli bir eğitim ve gelişim yolculuğu diler, iyi çalışmalar dileriz.